ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

  1. Загальні положення

Urban Experts вважає своїм обов’язком захищати конфіденційність та недоторканність наданої їй інформації. У зв’язку з цим, Urban Experts зобов’язується забезпечити необхідний захист і належне використання персональних даних, що отримуються через її веб-сайт. Як правило, ми збираємо тільки ті персональні дані, які онлайн-відвідувачі повідомляють нам у добровільному порядку, з метою надання їм інформації та (або) послуг. Ми отримуємо персональні дані про вас, якщо ви надаєте їх нам за власним бажанням – для того, щоб відправити повідомлення на поштові скриньки.

Ми з повагою ставимось до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідує наш сайт, тому на підставі вимог чинного законодавства України нами була підготовлена дана Політика конфіденційності (далі – Політика).

Ця Політика не поширюється на сайти, перехід на які здійснюється за допомогою гіперпосилань, розміщених на нашому сайті.

У деяких випадках Urban Experts та провайдери послуг, з якими вона працює, використовують технологію cookies, веб-маяки та інші технології для автоматичного збору окремих видів інформації під час вашого онлайн-відвідування сайтів Urban Experts або в процесі обміну з вами електронними повідомленнями. Збір такої інформації дозволяє нам зберігати індивідуальні налаштування та параметри онлайн-відвідувачів, покращити функціональні характеристики вебсайтів Urban Experts, зробити їх більш зручними для користувачів і в цілому підвищити їх ефективність, а також оцінити продуктивність нашої маркетингової діяльності.

  • Перелік персональних даних

Перелік персональних даних користувачів, які можуть бути зібрані, збережені та використані під час роботи з сайтом:

–        ваші прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону, електронна адреса або інші контактні дані;
–        інформація про ваші відвідування і використання сайту, включаючи тривалість відвідування, перегляди сторінок і шляхи навігації по сайту тощо;
–        інформація, яку ви вводите при використанні послуг на нашому сайті;
–        інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які ви відправляєте нам  електронною поштою або через наш сайт, включаючи його комунікаційний контент і метадані;
–        будь-яку іншу особисту інформацію, яку ви нам надсилаєте та вносите під час реєстрації на нашому сайті.

Коли ви направляєте в Urban Experts персональні дані, ми будемо використовувати ці дані відповідно до цієї Політики конфіденційності. Ваша персональні дані не використовується в будь-яких інших цілях, за винятком випадків, коли ми отримуємо від вас дозвіл на її використання в інших цілях або коли таке використання потрібне в обов’язковому порядку або допускається законом або професійними стандартами.

Коли ви реєструєтесь для отримання певних послуг, ми збережемо – тимчасово – вашу електронну адресу до моменту отримання підтвердження інформації, яку ви повідомили нам електронною поштою (тобто для підтвердження запиту на підписку ми відправляємо електронне повідомлення на адресу, яку ви вказали під час реєстрації).

  • Цілі опрацювання персональних даних

Персональні дані, надані вами через сайт, будуть використовуватись для таких цілей:

–        адміністрування нашого сайту і бізнесу;
–        персоналізація нашого сайту для вас, дозволяючи використовувати наші послуги на нашому сайті;
–        відправка вам повідомлень;
–        відправка повідомлень електронною поштою, які ви спеціально запросили;
–        забезпечення безпеки нашого сайту і запобігання шахрайству;
–        перевірка дотримання умов, що регулюють використання нашого сайту;
–        а також інші види використання.

Крім того, ми використовуємо ваші персональні дані в маркетингових цілях відповідно до закону. При використанні ваших персональних даних для прямого маркетингу (комерційна розсилка і маркетингові повідомлення про нові продукти, послуги та пропозиції, які, на нашу думку, будуть вам цікаві), ми включаємо посилання, перейшовши за яким ви можете відмовитися від підписки на такі повідомлення в майбутньому.

  • Доступ до ваших персональних даних

Ми не передаємо персональні дані третім особам, за винятком тих випадків, коли це необхідно для цілей нашої професійної діяльності, обробки ваших запитів та (або) потрібно або допускається законодавством або професійними стандартами.

Ми вправі розкрити вашу особисту інформацію у виключних випадках  тільки для цілей, викладених у цій Політиці, будь-якому з наших співробітників, посадових осіб, професійних консультантів тощо.

Персональні дані можуть бути передані третім особам у таких випадках:

–        надання вами однозначної згоди на таку передачу;
–        необхідності укладення чи виконання правочину між нами та третьою особою на вашу користь;
–        за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право вимагати й одержувати такі дані та інформацію..

Urban Experts  зобов’язується не передавати надані вами персональні дані третім особам з метою її подальшого використання цими особами для цілей прямого маркетингу.

В цілому ви не зобов’язані надавати нам будь-які персональні дані, проте Urban Experts  вимагатиме від вас певні персональні дані для того, щоб ви могли отримати додаткові відомості про наші послуги і заходи, що проводяться. Urban Experts також буде запитувати у вас дозвіл для використання ваших персональних даних в певних цілях, а ви, відповідно, можете або дати такий дозвіл, або відмовити в його наданні. Якщо ви підписуєтеся на конкретні послуги або інформаційні розсилки, наприклад, електронні новинні бюлетені, ви можете в будь-який момент відмовитися від їх отримання, для чого дотримуйтесь інструкцій, включених в кожен матеріал, що направляється вам. Якщо ви приймете рішення відмовитися від отримання розсилок і (або) зробите запит видалити ваші дані, ми намагатимемося в найкоротші терміни обробити ваш запит, однак для цього нам може знадобитися від вас додаткова інформація.

  • Період зберігання персональних даних

Ваша згода на опрацювання персональних даних діє протягом невизначеного строку. Строк зберігання ваших персональних даних не обмежений. Ваші персональні дані обробляються у строк, не більший ніж це необхідно відповідно до їх законного призначення та цілей, визначених цією Політикою.

  • Ваші права

При наданні нам ваших персональних даних для опрацювання, у вас є наступні права:

–        ви можете вимагати доступ до ваших персональних даних;
–        ви можете вимагати виправлення будь-яких невірних персональних даних про вас;
–        ви маєте право вимагати видалення ваших персональних даних;
–        ви маєте право на обмеження та заперечення проти опрацювання ваших персональних даних, а також право на мобільність даних;
–       ви маєте право в будь-який момент на відкликання вашої згоди на опрацювання персональних даних.

Для реалізації  вказаних прав вам необхідно звернутися до нас із письмовою заявою, направленою на наступну електронну адресу: office@urbanexperts.co, а ми зі свого боку докладемо всіх можливих для реалізації зусиль для виконання вашої заяви за умови, що вона не суперечить чинному законодавству і професійним стандартам.

Але звертаємо вашу увагу, що робота деяких можливостей сайту, для яких необхідна наявність ваших персональних даних, може бути припинена з моменту їх видалення.

Ми повністю усвідомлюємо важливість дотримання недоторканності приватного життя дітей, особливо в середовищі спілкування каналами електронного зв’язку. Наш електронний сайт не призначений для дітей віком до 14 років. Відповідно до нашої політики, ми ніколи не проводимо цілеспрямований збір і зберігання інформації про осіб молодше 14 років, за винятком збору і зберігання такої інформації в рамках виконання робіт з надання професійних послуг. Опрацювання персональних даних неповнолітніх осіб, у віці від 14 до 18 років здійснюється виключно за наявності згоди батьків (усиновлювачів) або піклувальників.

Якщо у вас є скарга щодо будь-якого опрацювання ваших персональних даних, ви можете звернутися до нас, до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду.

7. Інформаційна безпека і збереження даних

В Urban Experts прийняті і діють заходи та політика забезпечення безпеки, покликані захистити персональні дані від втрати, несанкціонованого використання, модифікації або видалення. Разом з тим, у світлі всіх існуючих загроз інформаційної безпеки надати абсолютну гарантію збереження персональної інформації неможливо, навіть незважаючи на всі зусилля, які Urban Experts докладатиме. Зі свого боку ми робимо все можливе для того, щоб доступ до ваших персональних даних мали тільки ті особи, яким він необхідний для виконання службових обов’язків. Особи, які мають доступ до персональних даних, зобов’язані дотримуватися їх конфіденційності.

Ми намагаємося зберігати персональні дані протягом лише того періоду часу, протягом якого вони необхідна нам для а) виконання запитів особи, або, б) виконання вимог законодавства, регулюючих органів, внутрішньої адміністративної діяльності або внутрішньої політики, або в) або до моменту, коли така особа звертається до нас із запитом про видалення таких даних. Термін зберігання таких даних буде залежати від конкретних подій і обставин, з урахуванням яких проводився збір інформації, однак відповідно до вимог підпунктів а) – в) вище персональні дані будуть зберігатися не довше, ніж належить, відповідно до застосовуваного законодавства.

Повідомляємо вам, що для захисту ваших персональних даних вжито всіх необхідних заходів від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення із застосуванням відповідних технічних і організаційних інструментів.

На жаль, необхідно визнати, що передача інформації через інтернет не завжди є повністю безпечною. Тому, як тільки ми отримаємо вашу інформацію, ми зробимо все можливе для захисту ваших персональних даних.

  • Зміни до умов Політики

На сайті можуть змінитись умови Політики. У такому разі необхідно періодично переглядати сайт. Всі зміни набувають чинності з моменту їх публікації. Продовжуючи, використовувати сайт, ви підтверджуєте згоду з новими умовами Політики у редакції, чинній на момент використання сайту.

  • Контактна інформація

Urban Experts вважає своїм обов’язком захищати недоторканність ваших персональних даних.

Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо нашої Політики, ви можете звернутись до нас за наступною електронною адресою: office@urbanexperts.co

Ви також можете використовувати цю адресу для повідомлення про будь-які проблеми, пов’язані з дотриманням нами Політики конфіденційності. Ми підтвердимо факт отримання вашого електронного повідомлення протягом 14 днів і приймаємо заходи щодо вирішення проблеми, що у вас виникла, протягом одного місяця з моменту отримання відповідного електронного повідомлення. У разі, якщо проблема виявиться складною або в конкретний момент часу ми будемо займатися вирішенням відразу декількох проблем, ми повідомимо вам про те, що для вирішення вашої проблеми буде потрібно більше місяця, а також що ми будемо вживати всіх заходів для того, щоб розв’язати цю проблему протягом трьох місяців з моменту вашого першого повідомлення про неї.    

10. Згода користувачів

Користуючись нашим сайтом, ви підтверджуєте, що ознайомлені з умовами цієї Політики і правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» та погоджуєтеся з викладеними умовами, шляхом проставлення галочки у графі «Натиснувши кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності».

Ясмин
January 14, 2021